Julemat på Vertshuset

Julemeny

  • Juletallerken – ribbe, medisterkaker & pølser, brunsaus, poteter og tyttebær: 325,-
    • Med riskrem: 395,-
  • Lutefisk med tilbehør: 425,-
    • 2 ggr servering: 525,-
  • Pinnekjøtt, vossakorv, rotstappe, sjy og poteter: 425,-
    • 2 ggr servering: 525,-
  • Porchetta – sprøstekt ribberull fylt med urter, sitron & hvitløk. Serveres med nøttesmør og potetpuré: 298:- per person.
    • Minst 8 personer.
  • Riskrem med bringebærsaus: 98,-

Julens 3 retter

Sylte med sennepskrem
Halve egg med majonnes & ørretrogn
Gravet ørret med honning & akevitt
Lefserull med juleskinke & aprikos
Rømme & tyttebærsild på rugbrød
Lettrøkt andebryst med fiken
Pepperkake med blåmuggost


Ribbe
Medisterkaker
Medisterpølser
Surkål & Rødkål
Poteter & Brunsaus
Tyttebær


Riskrem med bringebærsaus


698,- per kuvert. Minste bestilling er 10 kuvert.

Selskapsmeny 4 retter

      • Lettrøkt andebryst, karamellisert blomkålkrem, aprikos, syltet løk, solsikkekjerner
        (inneholder: melk)
      • Hummersuppe med skalldyrravioli
        (inneholder: hvete, skalldyr, melk)
      • Hjort, rotgrønnsaker, kirsebærsaus, potet & baconterrine
        (inneholder: melk)
      • Crème brûlée
        (inneholder: melk, egg)

745,- per kuvert.

3 retter 645,-
2 retter 545,-

*Vennligst gi beskjed om allergier ved bestilling. Vi har glutenfrie alternativ.